MASTER38 MASTER38 MASTER38 MASTER38 BOSSWIN168 BOSSWIN168 BOSSWIN168 BOSSWIN168 BOSSWIN168 COCOL88 COCOL88 COCOL88 COCOL88 MABAR69 MABAR69 MABAR69 MABAR69 MABAR69 MABAR69 MABAR69 MAHJONG69 MAHJONG69 MAHJONG69 MAHJONG69 RONIN86 RONIN86 RONIN86 RONIN86 RONIN86 RONIN86 RONIN86 RONIN86

1. Coaching Bálint Viki stílusban


Publikálva: 2020.08.19 00:00

Óriási öröm számomra, hogy elindul megújult weboldalam, és ezen keresztül is bemutathatom nektek munkáimat, szolgáltatásaimat, és megmutathatom nektek azokat az elképesztő eredményeket, amelyeket ügyfeleim értek el, és akár ti is elérhettek a velem való közös munka során.

Első bejegyzésem egy rövid bemutatkozás magamról, munkastílusomról, hitvalllásomról.

 

Bálint Viktória Dorina,

NLP Master, egyéni valamint csoport és team coach

Szenvedélyem a fejlesztés, legyen szó egyénről, csoportról, szervezetről egyaránt. Keresem, kutatom a mélyebb összefüggéseket, meglátom a láthatatlant, és ezek munkába állításával tartós és mélyreható változásokat vagyok képes generálni. Munkáim során rengeteget használom NLP-és (Neuro Lingvisztikai Programozás) tudásomat, módszereimet, ami mára már második nyelvezetemmé vált. Hiszek abban, hogy tartós, és katartikus változások csak akkor érhetők el, ha az értelem mellett az érzelmeket is csatasorba állítjuk, mert amíg nincs érzelmi változás, érzelmi ráhangolódás, addig a tudat önmagában vesztésre van ítélve.

Különös képességem, hogy meglátom az egyénen vagy csoporton belüli ellentmondásokat, disszonanciát, rejtett feszültségeket és konfliktusokat, és ezek felszínre hozásával, harmonizálásával képes vagyok egy ütőképesebb egységesebb, hatékonyabb rendszer kialakítására, egy lényegesen öntudatosabb, ön-azonosabb működés kialakítására.

Ahogy egyéni fejlesztéseken belül nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy összhangba kerüljön önmagával a személyiség, döntésképességét, aktivitását erősítem azzal, hogy segítek feloldani a belső ellentmondásait, konfliktusait, segítek kibogozni ellentmondásos érzelmeit, úgy szervezeten belül is rendkívül izgalmas terep számomra a formális és informális szerepek összhangba hozása, a szerepkonfliktusok feloldása, ezáltal a kommunikációs csatornák felszabadítása. Amikor újra megindul a belső kommunikáció, az olyan a szervezet számára, mint amikor végre újra akadálytalanul áramlik testünkben a vér. Rendkívül felszabadító!


« Vissza